Benvinguts al Flying Circus DMS, la festa de l’AFA de 2022.

Senyores i senyors, ladies & gentlemen, madames et messieurs, nens i nenes… Benvinguts al món del circ. Benvinguts al Flying Circus DMS, la festa de l’AFA de 2022.

Us imagineu l’escola transformada en un circ? Marqueu bé aquesta data al calendari: 11 de juny La festa de l’AFA que cada any organitzen les mares i els pares de 2n aquest curs girarà al voltant de l’espectacle del circ.

Durant tot el dia hi haurà tallers, jocs i diferents actuacions, màgia, música, malabars… que, ben segur, aconseguiran meravellar petits i grans. Per estar al dia de tot el que estem preparant, saber quan i on es posaran a la venda els tiquets del menjar (una deliciosa paella popular) i per conèixer altres sorpreses que us anirem desvetllant en comptagotes, estigueu pendents d’aquest blog.

A més, ens agradaria que tots els que teniu talent per l’espectacle, comenceu a assajar perquè els i les mestres de cerimònia aviat us demanaran que pugeu a sobre l’escenari o que salteu a la pista a fer tot allò que sabem que sorprendrà el públic.

Passin i vegin! Però sobretot, gaudeixin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categories

Subscriu-te al blog