Assemblea extraordinària, notícies i esdeveniments

Aquest divendres festa de extraescolars. Totes les famílies estan convidades, encara que no tinguin els seus fills inscrits en aquestes activitats. A més tots els pares i mares podran participar en partits de futbol i bàsquet.


Aquest dissabte el festival dels jocs: festa de l’AMPA que organitzen les famílies de 2a curs de primària. Totes les famílies estan convidades, extensiu a les noves famílies que el proper curs estaran a l’escola. Totes les activitats de la festa són gratuïtes i només s’ha d’agafar tiquet si voleu allargar la festa amb el menjar i el ball. Animeu-vos.


Finalment el dimecres dia 8 de juny a les 20:15, a causa de la supressió de la sisena hora celebrarem una assemblea extraordinària en què es debatrà i votarà quina de les diferents opcions volen les famílies. Aquesta votació serà tinguda en compte a l’hora de la decisió final al Consell escolar. Us enviarem més informació abans de l’Assemblea sobre les diferents opcions i el sobrecost que suposarà en el rebut del menjador .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categories

Subscriu-te al blog