Assamblea AFA 2015

Comença un nou curs amb moltes novetats i no volem trigar des de la Junta a informar-vos de la data de la nostra Assemblea anual. Serà el proper divendres 23 d’Octubre a les 16:45, hora de sortida de l’escola.

No cal dir que és molt i molt important la vostra assistència, per conèixer les coses que estem fent i per decidir en comú les que farem.

Aquest any acaba el mandat de l’actual Junta de l’AFA. Han estat tres cursos intensos i ha estat un privilegi (i una feinada, eh!) per nosaltres.

Estem convençuts que el millor per l’escola es que es vagi renovant la participació de les famílies a la Junta, al Consell, Delegats i delegades de curs. És per això que hem acordat no presentar candidatura a la reelecció.

Segons els nostres estatuts, en aquest moment de fi de mandat obrim un període de presentació formal de candidatures. Si teniu una candidatura alternativa a la Junta, ens podeu fer arribar els noms per preparar la votació fins el proper dijous 15 d’octubre.

En cas que no tinguem una candidatura alternativa tancada, nosaltres ens oferim a començar aquest curs “en funcions” i ajudar a les incorporacions individuals a tenir un traspàs durant uns mesos. Animeu-vos! Ara és l’hora!!!! Nosaltres continuarem a dins o a fora de la Junta fent escola.

Com sempre, hi haurà servei de ludoteca pels nens i nenes.

Una abraçada!

La Junta de l’AFA

1 Comment:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categories

Subscriu-te al blog