Els gegants i tabalers surten a ballar per Santa Eulàlia!

Hola families!

Us recordem que aquest dissabte 11 de febrer els gegants i tabalers de l’escola sortim al cercavila de Santa Eulàlia. Hi participen moltes escoles de tot Barcelona i és una festa molt bonica!

Lloc i hora de trobada: A les 10:30 a la plaça de Castella. El cercavila comença a les 11:00h

Recorregut: Pl.Castella, Tallers, Rambles, Carrer Ferran i Plaça Sant Jaume.

Podeu acompanyar-nos fent relleu amb els gegants i capgrossos o bé tocant timbals. No us preocupeu, és molt fàcil i us ajudarem.  Per ajudar als geganters podeu contactar a gegantersdmsp@gmail.com o venir al punt de trobada directament.

I no us oblideu de portar la samarreta verda de les Colles de Gegants i Tabalers del DMS i aixi farem més goig!! Si no la teniu encara, posarem paradeta de samarretes el divendres 10 de febrer a la sortida de l’escola.

Vinga, animeu-vos, us necessitem !!  Tots fem escola!

Colla Tabalers DMS

Si voleu consultar el programa d’activitats de la Festa de Santa Eulàlia (del 10 a 12 de febrer), cliqueu aquí

 

 

1 Comment:

  • Els gegants i tabalers de l'escola Dolors Monse... / Respon

    […] Hola families! Us recordem que aquest dissabte 11 de febrer els gegants i tabalers de l’escola sortim al cercavila de Santa Eulàlia. Hi participen moltes escoles de tot Barcelona i és una festa molt bonica! Lloc i hora de trobada: A les 10:30 a la plaça de Castella. El cercavila comença a les 11:00h Recorregut: Pl.Castella, Tallers, Rambles, Carrer Ferran i Plaça Sant Jaume. Podeu acompanyar-nos fent relleu amb els gegants i capgrossos o bé tocant timbals. No us preocupeu, és molt fàcil i us ajudarem. Per ajudar als geganters podeu contactar a gegantersdmsp@gmail.com o venir al punt de trobada directament. I no us oblideu de portar la samarreta verda de les Colles de Gegants i Tabalers del DMS i aixi fare  […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categories

Subscriu-te al blog