Aquest any, dos casals d’estiu a l´escola!!

CasalEstiu_DMSimages

Des de fa 2 anys, l’AFADMS organitza, conjuntament amb l’AMPA del Tàber el Casal d’estiu.

Aquest any oferim 2 casals d’estiu:

  • Un de lleure (150 places) que és bàsicament el de sempre amb tot tipus d’activitats d’esport , manualitats, excursions, etc.
  • Un de fultbol sala, totalment esportiu (50 places)                                                                                             * un 20% de place destinades a nens i nenes que no siguin del DMS ni del Tàber

El Casal de l’escola sempre ha tingut una gran participació de nens més petits i funciona molt bé, però hi ha una devallada de nens a partir de 3r – 4t que busquen alternatives. Retenir-los és molt difícil, perquè els pocs que s’hi apunten senten que no és un Casal per a la seva edat i ja no s’apunten l’any següent i fan, a més, un efecte dissuassori en el seu cercle. És un peix que es mossega la cua.

Aquest any fem una prova i oferim un segon Casal focalitzat a un perfil molt concret: “nen i nena futbolero” que normalment s’apunta a Can Caralleu o a algún altre Casal de fútbol.

Hem d’aconseguir uns 20 nens per torn (de 3r a 6è) per tirar endavant aquest altre casal de fútbol i que a la vegada també s’apuntin nens més grans al Casal de lleure. Som conscients que aquest segon casal està molt focalitzat en nens, però és un perfil molt clar i nombrós en el que volem centrar-nos per fer aquesta prova.

Més endavant donarem informació detallada de tot plegat i convocarem reunions informatives dels dos casals, però us volíem avançar aquesta informació perquè la tingueu en compte i aquest estiu, penseu en el casal del DMS.

Moltes gràcies

Junta AFA

 

 

2 Comments:

  • Laura / Respon

    Molt bona idea!
    Justament el meu fill vol fer un casal de fútbol el proper estiu, i pensava apuntar-lo a Can Caralleu, però ell fa 2n i veig que està previst agafar nens a partir de 3r, és possible ampliar a 2n?

  • Junta AFA / Respon

    Hola Laura!! El casal de fútbol sala serà per a nens de 1er a 6e. Les dates seràn del 27 de juny al 22 de juliol (4 torns/setmanes). Us podrem passar més informació després de Setmana Santa. Gràcies

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categories

Subscriu-te al blog