Apunta’t al casal esportiu i de lleure del DMS abans de l’1 de juny i gaudeix del descompte!

Casal esportiu i de lleure al DMS

L’empresa que gestiona els casals de lleure de l’escola, l’Associació Esportiva Ciutat Vella (AECV), aquest any ens proposa tot un seguit d’activitats i sortides molt engrescadores que faran que els nens i les nenes s’ho passin pipa al casal. A continuació, us fem cinc cèntims del que està programat per a aquest estiu.

Sortides:

Infantil: Granja Aventura Park (Viladecavalls), l’Ortiga (Sant Cugat del Vallès), CRARC (Centre de Recuperació d’Amfibis i Rèptils de Catalunya, a Masquefa), gimcana al Parc de l’Oreneta, Selva Aventura (Arbúcies) i Tibidabo.

Primària: Climbat, Salvem Montjuic (mega gimcana), Green Indoor Park (Granollers), cursa d’orientació (parc de l’Oreneta), platja del Masnou, trobades esportives amb l’escola Els Pins, Selva Aventura (Arbúcies) i Tibidabo.

Els de primària també aniran a la piscina de Can Mercader (a Cornellà) els dies 11 i 25 de juliol.

Tallers:

Cada setmana també hi haurà una proposta de tallers diversos: de Capoeria, de danses africanes, de ioga, de zumba, de màgia…

Centre d’interès:

Infantil: «una roda de contes», que estarà relacionat amb un conte que s’explicarà el primer dia de la setmana i que anirà lligat amb la temàtica del taller que es faci aquella setmana.

Primària: «roda d’esports i balls d’arreu del món», que girarà al voltant de les diferents danses i esports del món i es combinaran les danses d’un país amb l’esport o els esports que s’hi practiquin.

Novetat:

Per als nens nascuts a partir del 2009, en el 4t torn de casals, hi haurà 3 dies de colònies(del 18 al 20 de juliol) a Cal Tatxero, a Vilada (el Berguedà).

També com l’any passat hi haurà un dia de pernocta a l’escola per als nens i les nenes que vulguin passar una experiència nocturna a l’escola (a partir de 2n de primària).

Recordeu que el període d’inscripció dels casals va començar el passat 23 d’abril i que si feu la inscripció abans de l’1 de juny tindreu un petit descompte en la modalitat de tot el dia. Aquest és el link per fer la inscripció online https://aecv.typeform.com/to/etaVgu


Animeu-vos a apuntar els vostres fills i filles!
assesportivaciutatvella

ciutatvella2

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categories

Subscriu-te al blog