App educatius per smart phones (mòbils intel-ligents)Al final els nostres mòbils acaben en mans dels nostres fills, cada vegada són més atractius i les eines de què disposen són molt més àmplies de les que diposa un ordinador ja que tota la multimèdia està en un sol aparell, juntament amb la connexió a internet.
El telèfon és una bomba per a l’aprenentatge. Ho fem servir?.
Bàsicament tots els pares ens deixem robar els mòbils perquè els nostres fills es baixin jocs, la majoria d’ells de control de pantalla i sincronització visual tàctil. Però hi ha una sèrie de app impressionants per retocar fotos, muntar vídeos, jocs de paraules en tots els idiomes, estudi de verbs regulars i irregulars en tots els idiomes juntament amb la seva pronunciació, pensament lògic, jocs matemàtics, etc. 
Estaria molt bé poder fer una biblioteca dels millors, a través dels vostres comentaris. Els anirem afegint a la pestanya de links del bloc. Deixo aquí un de matemàtiques molt senzill que permet fer +, -, * i /, amb diferents nivells a triar, i amb efectes, perfecte per a primària és math practice, està en android. Annex també un enllaç per trobar app a iphone. Quant al català hi ha una innovadora app de TV3 del programa el gran dictac, molt xulo.
No deixeu d’aconsellar les vostres millors apps.

Deixa un comentari

El teu email no es publicarà. Camps marcats amb * són obligatoris

Categories