#acasadeblau

Bon dia families,

Esperem que tant vosaltres com les vostres families us trobeu bé!

Ens agradaría informar-vos que s’apropa el 2 d’Abril, Dia Mundial de l’Autisme, i per commemorar-ho, volem continuar amb la nostra tasca de sensibilització i malgrat la situació actual, donar a conèixer l’autisme a la societat connectant-nos al blau.

I per aquest motiu, us proposem el següent: 

#acasadeblau és la proposta per aquests dies de confinament que ens permetrà compartir a les xarxes socials fotos, vídeos, dibuixos, amb el color blau com a protagonista.

L’objectiu és sensibilitzar i donar visibilitat a les persones amb TEA (Trastorn Espectre Autista) per trencar mites i estereotips que hi ha al voltant de trastorn fent-lo visible des de casa. Per sumar-vos i solidaritzar-vos, podeu fer fotos o vídeos amb samarretes blaves, coreografies vestits de blau, omplir de somriures blaus els vostres balcons i finestres, etc. 

Aprofitem per informar-vos que s’ha afegit una instrucció en el Real Decret 463/2020, de 14 de març, pel qual es declara l’Estat d’Alarma, la qual habilita a les persones amb discapacitat amb alteracions de conducta (trastorn espectre autista y conductes disruptives) a poder sortir al carrer sempre que es respectin les mesures per evitar contagi. Així que si veieu algú en aquesta situación animeu-lo! 😉

Una forta abraçada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categories

Subscriu-te al blog