A la biblioteca ha arribat una maleta plena de llibres! Ves a descobrir-los i vota el que més t’agradi!

A principis de març va aterrar a l’escola una maleta. A dins hi havia uns llibres molt bonics que estan exposats a la biblioteca fins a finals de mes. La maleta la va enviar el Centre de Recursos Pedagògics de l’Ajuntament que dóna suport a les escoles amb material didàctic. Aquestes maletes de lectura estan disponibles en servei de préstec i, tot i que sovint són temàtiques, la que tenim ara a l’escola és de novetats editorials. Hi ha llibres preciosos tant per a educació Infantil com per a primària. No us els perdeu!

A més, les bibliotecàries de l’escola han penjat un sobre al “suro” de la porta de la biblioteca perquè tant els alumnes com les famílies votem el llibre que més ens ha agradat. També podeu votar en els comentaris d’aquest post. L’escola comprarà el llibre més votat per ampliar el fons de la biblioteca. Així que, correu a fullejar-los i voteu!! Teniu fins al 20 de març per fer-ho i el dimarts 24 s’exposarà el llibre guanyador al suro!

Us fem petites ressenyes d’alguns perquè us animeu a acostar-vos a la biblioteca i descobrir-los. Un és Mishiyu, de Ricardo Alcántara i Rebeca Luciani i explica la història d’un nen que, com d’altres, va aprendre a caminar, a enraonar i a tenir por de la soledat entre les parets d’un orfenat. I quan menys s’ho esperava, va a aparèixer una dona disposada a adoptar-lo. Es deia Isabel i es va presentar com si fos la seva mare. Però per a Mishiyu no deixava de ser una estranya.

FullSizeRender-10

El ratolí que es va menjar la lluna, de Petr Horácek: “Un bocí de lluna ha caigut del cel i el ratolí no es pot estar de fer-li una mossegada i  una altra, però… què li passarà ara a la lluna? No tornarà a ser mai rodona?”

FullSizeRender-9

Els monstres grans no ploren, de Kalle Güettler, Rakel Helmsdal i Áslaug Jónsdóttir. Al monstre petit li surt tot la mar de bé. En canvi, el monstre gran és terriblement sapastre. El monstre gran cada vegada està més trist, però… què hi pot fer? Tothom sap que els monstres grans no ploren…

FullSizeRender-8

En el país de los libros, de Quint Buchholz, és una declaració d’amor a la diversitat i singularitat dels llibres, una guia de viatge al regne dels lectors…

FullSizeRender-7

El Findus s’independitza, d’Sven Nordqvist. El vell Pettson està fart que el gat Findus el desperti cada matí saltant al seu llit. Li diu que si no deixa de saltar hauran de treure el llit de l’habitació. En Findus troba que és una bona idea, aleshores podrà saltar tant com vulgui. Però… viure sol realment és tant divertit?

FullSizeRender-4

Joana de les paraules clares, de Muntsa Fernández, és un recull de poemes de Joana Raspall amb il·lustracions de Mercè Gali, un viatge per la vida de la Joana Raspall, l’escriptora que estima les paraules i que ens ha regalat poemes bonics i divertits durant tant i tants anys.

FullSizeRender-5

I n’hi ha més! Vinga, cap a la biblioteca a llegir i a votar!

2 Comentaris:

Deixa un comentari

El teu email no es publicarà. Camps marcats amb * són obligatoris

Categories