Home / DMS Film Festival / La màgia de Pixar aterra a l’escola aquest divendres

 

El menjador de l’escola es torna a convertir en una sala de cinema. Aquesta vegada es projectarà una selecció de curtmetratges de Pixar. Pel que fa al cinema d’animació, Pixar és sinònim de qualitat. L’estudi, fundat per Steve Jobs, no només fa pel·lícules magnífiques, sinó també curtmetratges que són una autèntica joia. I l’equip de cinema del DMS Film Festival n’ha fet una selecció molt personal. Escollir-los ha estat molt difícil, ja que tots tots són molt bons, però s’han prioritzat aquells que poden captivar, per parts iguals, els nens i les nenes de P3 fins a 6è. I també, és clar, tots els pares i mares que, per descomptat, també esteu convidats a veure’ls. La projecció serà aquest divendres 2 de febrer a les 16.45h al menjador de l’escola.

Prepareu-vos per gaudir. Els hàgiu vist o no, paga la pena tornar a dedicar uns minuts a aquestes meravelles. Pur cinema en dosis petites. Aquí teniu el tràiler!

Recordeu que podeu recuperar tota la informació sobre el DMS Film Festival en aquest enllaç i, si voleu estar al cas de les notícies, els sortejos i més detalls de la festa, també podeu seguir el perfil de Facebook.

 

Deixa el teu comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *