Home / DMS Film Festival / 2018, l’any del DMS Film Festival: agafeu-vos que vénen corbes

 

Comença el compte enrere per al DMS Film Festival, la festa de l’AFA que organitzem les famílies de 2n i que girarà al voltant del cinema. Serà dissabte 2 de juny. Save the date! Trobareu tota la informació sobre el festival, aquí

Els pares i mares de 2n us volem donar les gràcies per la gran participació al Mercat de segona mà, tant per l’aportació de roba i joguines com per les compres que vau fer. Gràcies i més gràcies! Tot allò que va sobrar ho vam repartir entre la ludoteca (les joguines) i la biblioteca (els llibres) de l’escola. La roba restant la vam donar a la Fundació Engrunes, una entitat privada sense ànim de lucre que proporciona treball retribuït a persones en risc d’exclusió social o excloses i suport personal que els permeti reincorporar-se novament a una vida social i laboral activa i utilitzant com a eines el seu propi treball i l’esforç personal. Gràcies també de part seva.

També us volem agrair la vostra assistència al I Cicle de Curtmetratges que va girar al voltant del Nadal. Va ser tot un èxit!! Tant, que hem decidit repetir i ja tenim nova data! El 2 de febrer farem el II Cicle de Curtmetratges, amb una selecció de joietes de la factoria Pixar… i moltes crispetes! Esperem tornar a comptar amb tots vosaltres.

A més, aquest divendres tornem amb la venda de berenar al pati de l’escola. Hi haurà pastissos, magdalenes, entrepans, truita de patata… De mica en mica anem aprenent i aquesta vegada farem els possibles per a que no falti berenar per ningú!

pastissos

Moltes gràcies a tothom per la vostra atenció i col·laboració!

Coordinació DMS Film Festival 2018

 

One Comment

  1. Enric 18 enero, 2018 at 2:23 pm

    Genial!

     

Deixa el teu comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *