Home / DMS Film Festival / Recollida de roba i joguines per al mercat de segona mà… participeu-hi!

 

Segur que molts de vosaltres teniu a casa puzles amb peces grans que ja fa temps que als vostres fills se’ls va passar l’edat de jugar-hi. O playmòbils, legos, nines… amb els quals ja no juguen. I en canvi, en voldríeu alguns altres de diferents per als vostres fills, a què sí? I què dieu dels contes i llibres que ja heu llegit i rellegit? Per no parlar de la roba: els queda petita en un tres i no res! Apostem per donar una nova vida a tot allò que ja no necessitem! Porteu-la al mercat de segona mà del DMS Film Festival! Yeah!

Recordeu que el mercat serà el divendres 15 de desembre a les 16.15 h al pati de l’escola. Per fer-lo possible, necessitem la vostra col·laboració.

Per això aquest dilluns 11 començarem a recollir tot el material -i fins al 14 de desembre a la nova caseta de fusta del pati (que, per cert, ha quedat preciosa!). L’horari de recollida serà als matins de 8.45 h a 9.15 h (de dilluns a dijous) i a les tardes de 16.15 h a 17 h (de dilluns a dimecres).  Allà trobareu un voluntari que us agafarà tot el que porteu. Recordeu que és important que porteu la roba i les joguines netes i en bones condicions d’ús. Un cop classificada, els adjudicarem un preu simbòlic d’entre 1, 2 i 3 €, segons el tipus de peça. Segur que hi trobareu autèntiques gangues! Us animem que hi participeu!!

Per tal que tingueu temps de remenar amb calma tots els «xollos» que podreu trobar al mercat, el mateix divendres 15 de desembre hem organitzat en paral·lel el I Cicle de Curtmetratges del DMS Film Festival!

Habilitarem el menjador de l’escola de 16.30 h a 17.30 h per projectar uns curtmetratges ambientats en les festes de Nadal. Així tindrem els nens ben entretinguts i també vendrem crispetes i així el menjador es convertirà encara més en una sala de cinema de veritat!


mercat2nma

Moltes gràcies a tothom per la vostra atenció i col·laboració!

Coordinació DMS Film Festival 2018

 

One Comment

  1. YOLANDA 12 diciembre, 2017 at 1:15 pm

    Una caseta xulíssima !!!… GRÀCIES a TOTS per la col.laboració !!!

     

Deixa el teu comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *