Home / DMS Film Festival / El DMS Film Festival arrenca amb un mercat de segona mà i una sessió de curtmetratges

 

«Al tanto» que aquest post ve carregat de molta informació, estigueu ben atents i preneu-ne nota:

Mercat de roba i joguines de segona mà (15 de desembre)

Tal com us vam anunciar fa uns dies, les famílies de 2n estem preparant un mercat de roba i joguines de segona mà per tal de recaptar diners per a la festa de l’AFA: el DMS Film Festival. El mercat serà divendres 15 de desembre al pati de l’escola.

Per això recollirem tot el material a partir de l’11 fins al 14 de desembre a la nova caseta de fusta del pati (que es construirà aquest cap de setmana). L’horari de recollida serà als matins de 8.45 h a 9.15 h (de dilluns a dijous) i a les tardes de 16.15 h a 17 h (de dilluns a dimecres). Allà trobareu un voluntari que us agafarà tot el que porteu. Recordeu que és important que porteu la roba i les joguines netes i en bones condicions d’ús. Un cop classificada, els adjudicarem un preu simbòlic d’entre 1, 2 i 3 €, segons el tipus de peça. Segur que hi trobareu autèntiques gangues! Us animem a participar-hi!!

Un cop finalitzat el mercat, la roba que pugui acabar sobrant, la donarem a alguna institució benèfica que la pugui aprofitar perquè a priori entenem que cap família està interessada a recuperar les peces de roba que ha donat prèviament.

I Cicle de Curtmetratges del DMS Film Festival! (15 de desembre)

Per tal que tingueu temps de remenar amb calma tots els «xollos» que podreu trobar al mercat, el mateix divendres 15 de desembre hem organitzat en paral·lel el I Cicle de Curtmetratges del DMS Film Festival!

Habilitarem el menjador de l’escola de 16.30 h a 17.30 h per projectar uns curtmetratges ambientats en les festes de Nadal. Així tindrem els nens ben entretinguts i arrecerats! I es respirarà ambient nadalenc! Fum Fum Fum!

Si voleu col·laborar en l’elaboració del programa amb propostes de curmetratges nadalencs, ho podeu fer a la pàgina de Facebook del DMS Film Festival (feu-li un like si encara no ho heu fet!)

Venda de pastissos i de l’equipament esportiu DMS (1 de desembre)

A més, aquest divendres 1 de desembre tornem amb la venda de pastissos al pati de l’escola a partir de les 16.30 h. Hi haurà opcions de dolç i salat, i també begudes.  

I farem venda de l’equipament esportiu del DMS! Els preus són: la samarreta 5 €, la dessuadora 15 € i els pantalons 10 €. Si compreu la dessuadora i els pantalons junts el preu és de 20 €.

pastissos

Moltes gràcies a tothom per la vostra atenció i col·laboració!

Coordinació DMS Film Festival 2018

 

Deixa el teu comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *